Hakkımızda

Merhaba,Biz Boğaziçi Üniversitesi CET bölümü öğrencileri olarak bu proje ödevine başladık.

Grup İsmi: Group Learners.

Grup Üyeleri: Merve Ecer, Edacan Kılıç

Grup Üyeleri Hakkında Bilgi

Ben Merve ECER,21 yaşındayım.2013 yılında Anadolu Meslek Lisesi-Bilişim Teknolojileri bölümünden mezun oldum. Şuanda Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümünü okumaktayım. Lisede C# , Visual Basic ve SQL dillerini  öğrendim. Hedefim daha bir çok yazılım dilini öğrenmek ve yazılım alanında uzmanlaşmak .

E-posta: ecer9534@gmail.com

 

Ben Edacan KILIÇ,2013’te Fahreddin Kerim Gökay Anadolu Lisesi’nden mezun oldum. Şuanda Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi birinci sınıf öğrencisiyim.

E-posta: edacan1924@gmail.com


 

Öncelikle bir programlama dili öğrenmek çok kolay bir iş değil. Ancak öğrenmeyi eğlenceli hale dönüştürebilir ve program yazarken zevk almaya çalışırsanız bu işi daha kolay bir hale getirebilirsiniz :)Belki de şuan çoğunuz Java öğrenmeye nasıl ve nereden başlayacağınıza dair tereddütlüsünüz .Fakat böyle düşünmeyin çünkü isteyince başarılamayacak hiçbir şey yoktur 🙂 Java  programlama dilini nasıl daha kolay ve iyi bir şekilde öğrenebiliriz bunu bu blog da birlikte öğreneceğiz.

Hakkımızda” üzerine 2 yorum

  1. Doğan ŞAHİN

    JavaScript öğrenmeyi çok istiyordum. Ve siteniz sayesinde ve dersimizle birlikte buna bir başlangıç yapabileceğimi düşünüyorum. Ama her ne kadar bana böyle bir özgüven sağlamış olsanızda siztenizde neredeyse sıfıra yakın görsel oluşu beni zaman zaman çok sıktı ve öğrenme sevincimi ve hevesimi biraz kırdı. Sitenizi görsellerle biraz daha desteklerseniz çok daha iyi bir anlatım sağlayabilirsiniz.

    Beğen

  2. Merhaba;
    Öncelikle kodlama kolay öğrenilmediği için yeni başlayan pek çok insan gibi benim de tereddütlerim vardı ancak siteniz ve anlatımınız sayesinde javascript için bu korkumu oldukça aştım. Bunun yanı sıra sitenizin kolay kullanılabilir olması özellikle menünün çok açılayıcı olması düzeni sağlamış. İletişimde grup üyelerinin hakkında bilgilerin yer alması da oldukça hoş bir düşünce 🙂 Ancak her ne kadar görsellik kullanmaya pek açık bir konu olmasa da sitenizin ilgi çekiciliğini arttırmak adına biraz daha görselliğe dikkat edilebilirdi. Emeğinize sağlık 🙂

    Liked by 1 kişi

Yorum bırakın